Wie zijn wij?

 

MSN is een bekende naam op het gebied van serviceverlening aan elektrische en benzine aangedreven machines en apparaten. MSN is actief in West-Europa en staat voor service op maat. Door de professionele After Sales service van MSN kunnen onze opdrachtgevers zich volledig richten op de verkoop van hun producten. 


You make the deal, we do the rest.

 

 

 

Waarom After Sales uitbesteden?

 

Een professionele serviceorganisatie is belangrijk om u als leverancier te kunnen onderscheiden. Ook is een goed serviceapparaat voor veel afnemers en consumenten een wegende factor bij hun aankoopbeslissing. MSN biedt u de mogelijkheid om over een professioneel serviceapparaat te beschikken.

 

Het uitbesteden van servicewerkzaamheden is financieel aantrekkelijk. U hoeft niet te investeren in personeel, opleidingen, huisvesting, magazijn, gereedschap en speciale meetapparatuur.

 

 

 

 

Enkele praktische voorbeelden:

 

  • Als uw klant een probleem heeft met een door u geleverde machine analyseren wij eerst het probleem. We geven de klant tips om het probleem op te lossen of we sturen vervangende onderdelen. (Niet direct de machine afhalen voor reparatie, want dit brengt namelijk extra kosten met zich mee, zoals verzending en reparatie.)

 

  • Wij voeren refurbish werkzaamheden uit. Van retour gekomen machines kunnen wij zoveel mogelijk als nieuw uitziende en goed werkende machines maken. Deze kunnen dan bijvoorbeeld als omruilartikel in de garantie periode gebruikt worden.

 

  • Is het uitvalspercentage van een bepaald product hoger dan verwacht, dan kunnen wij dit product reworken. Als een artikel steeds terug komt met dezelfde klacht kan er in overleg een modificatie toegepast worden.